HTML

Óperenciás Waldorf-Óvoda

Egyesületünk: www.szelloszarnyan.hu Blogunkban a 2012 őszén megújult, egyesületi fenntartású Óperenciás Waldorf-óvoda életéről, mindennapjairól szeretnénk hírt adni az érdeklődőknek. Az óvoda címe: Komárom, Molaj Műszerész u. 2 Tel: 30 2124868 operenciasovoda@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

Apanapokat tartunk az oviban!

2012.03.27. 11:52 Egyesületi tagok

 
 
Március közepétől egészen az év végéig apa-napokat vezettünk be az óvodai életbe.
Miért is???
El vagyunk nőiesedve...ha bemegyünk a boltba:női eladóval találkozunk,ha bemegyünk a postára:oppá,a postás is nő,ha betévedünk a könyvtárba:nocsak,a könyvtáros is néni...és ha bemegyek dolgozni az oviba:ott mi fogad???:Sok-sok lány mellett 3 kolléganőőőő!!!
 
Férfi-energetika sehol a közelben!
Pedig hogy hiányolják a gyerekek is!!!
 
Gondolok itt leginkább azokra,akik alig találkoznak a folyton dolgozó apával,vagy épp apa nélkül nevelődnek...
Tervünk az,hogy minden péntek délelőtt-egészen az év végéig- másfél/két óra hosszat a gyerekek egy "rögtönzött óvóbácsival" töltsenek.
Ezek az apukás napok fantasztikusan felvillanyozzák, feltöltik a gyerekeket.
Első bátor jelenkezőnk Levente volt (Anna édesapja), aki óvónőket megszégyenítő türelemmel, fantáziával, odaadással játszott a gyerekekkel.
Körjátékot, találós-kérdésest, szoborfutást. Megható és örömteli volt látni a lányok ragyogó,csillogó tekintetét, melyet Levire vetettek....Nagyon szépen köszönjük!!!!
 
Következő héten Gyuszi, Alma apukája jön el hozzánk! Beszámolunk majd arról is! :-)
 
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://operenciasovoda.blog.hu/api/trackback/id/tr44343200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása