HTML

Óperenciás Waldorf-Óvoda

Egyesületünk: www.szelloszarnyan.hu Blogunkban a 2012 őszén megújult, egyesületi fenntartású Óperenciás Waldorf-óvoda életéről, mindennapjairól szeretnénk hírt adni az érdeklődőknek. Az óvoda címe: Komárom, Molaj Műszerész u. 2 Tel: 30 2124868 operenciasovoda@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

Előadások, beszélgetések Gyermeknevelés témájában tavasszal

2013.02.10. 22:26 Egyesületi tagok


A sokféle, mindennapos tennivaló mellé, amelyek egy kisgyermek otthoni gondozásához tartoznak, az utóbbi évtizedekben számos új feladat jelentkezett. A rádió, televízió, a mozi jelen van az életünkben, otthonainkban, így a gyermek életterében is....ezért felmerülhet a kérdés, hogy általuk milyen hatások érik őt.

aki_1.jpg
Lavinaszerűen nő a személyiségzavarban szenvedő gyerekek száma, akik koravének, passzívak, idegesek, semmivel ki nem elégíthetők, de ezeket a figyelmeztető jeleket általában nem veszik elég komolyan.
A felnőttekkel szemben a törékeny gyermeki szervezet közvetlen kapcsolatokra vágyik a világgal!!!!
Az említett technika eszközök által rázúdul a számára megtévesztő, félrevezető felnőttvilág.
Egyedül a szülők képesek arra, hogy a kisgyerek köré megteremtsék azt a védőburkot, amely mögött az Ő világa érintetlen, sértetlen marad mindaddig, amig elég erős nem lesz ahhoz, hogy az életbe kilépjen......

HAMAROSAN ELŐADÁS-SOROZATOT INDÍTUNK A GYERMEK HELYES NEVELÉSÉNEK TÉMÁJÁBAN!!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://operenciasovoda.blog.hu/api/trackback/id/tr505073483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása