HTML

Óperenciás Waldorf-Óvoda

Egyesületünk: www.szelloszarnyan.hu Blogunkban a 2012 őszén megújult, egyesületi fenntartású Óperenciás Waldorf-óvoda életéről, mindennapjairól szeretnénk hírt adni az érdeklődőknek. Az óvoda címe: Komárom, Molaj Műszerész u. 2 Tel: 30 2124868 operenciasovoda@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

Óvodánk

2009.08.26. 22:30 Egyesületi tagok

 

Örömmel értesítünk minden Gyermeket és Szülőt, hogy Komárom Város Óperenciás Waldorf Óvodája megnyitja kapuit a molaji városrészben!

Előző bejegyzésünk meglehetősen régi – az elmúlt fél év során sok fontos dolog történt közösségünk életében.
Áprilistól játszóházunk kéthetenként működött Hadnagy Jutka óvónéni segítségével és a tavasz végére megújult erővel kezdtünk neki leendő óvodánk szervezéséhez.

A nyár folyamán a város vezetésével és a képviselő testülettel együtt megoldást találtunk arra, hogy elindulhassunk 2009 szeptember 1-jétől.

Az óvoda önálló, egycsoportos  önkormányzati intézményként  kezdheti működését a molaji óvoda épületének északi felében Borbély Anikó waldorf óvónéni vezetésével.

A város támogatásával megkezdődött a csoportszoba felújítása és berendezése a szülők társadalmi munkájában pedig komoly udvarrendezési munkák történnek.

Sok munka és öröm előtt állunk. Türelmetlenül várjuk!

Érdeklődni lehet a 30 212 4868 telefonszámon és a operenciasovoda@hotmail.com e-mail címen.
Beiratkozás: szeptember 1-jétől

Szólj hozzá!

Címkék: waldorf indulás óvoda szeptember

A bejegyzés trackback címe:

https://operenciasovoda.blog.hu/api/trackback/id/tr881340829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása