HTML

Óperenciás Waldorf-Óvoda

Egyesületünk: www.szelloszarnyan.hu Blogunkban a 2012 őszén megújult, egyesületi fenntartású Óperenciás Waldorf-óvoda életéről, mindennapjairól szeretnénk hírt adni az érdeklődőknek. Az óvoda címe: Komárom, Molaj Műszerész u. 2 Tel: 30 2124868 operenciasovoda@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

Közel egy év történései

2008.08.24. 18:26 Egyesületi tagok

Az ősz és tél sajnos történés nélkül múlott el: nem találtunk óvónénit, aki pedagógiailag támogatott volna bennünket illetve lelkes társak hiánya is visszatartott az előrelépést. Aztán tavasszal mégis történt valami. Valahogy csak sikerült óvónéninket körünkbe tudni és összeszerveznünk ismerőseink köréből egy beszélgetést, ahol beszélgethettünk első körben egy waldorf játszókör lehetőségéről. Sikerült 1-2 lelkes szülőt is megnyerni a továbblépéshez.


Kéthetente vasárnaponként összegyűltünk a kertünkben, gyapjúval tömött filcállatkákat készítettünk, fakockákat gyártottak az apukák, időnként jövendőbeli óvónéninket is meghívtuk egy-egy beszélgetésre. Így telt el a tavasz. Egyre több anyuka és apuka csatlakozott hozzánk: megfogalmazódott a jogos igény egy igazi játszókör meglétére. Sokáig tartott, mire megtaláltuk a helyszínt, az óvónénink szabaddá vált, minimális játékkínálatunk kialakult és nem utolsó sorban kis kezdőcsapatunk is összeállt.

 

Július első vasárnapján - még mindig a kertünk - megtartottuk első  játszókörünket! :-) Szerencsére a sors illetve kitartó munkálkodásunk úgy hozta, hogy a következő vasárnapra már megtaláltuk a végleges helyünket. Nagyon kényelmes és szép helyre találtunk a Zeneiskolában. A nyár végéig még úgy terveztük, hogy nem tesszük nyilvánossá találkozóinkat. Nekünk is szükségünk volt az összeszokáshoz, egymáshoz és a helyszín sajátosságaihoz is.

 

Ősztől viszont szeretettel várjuk a város és a környék minden érdeklődőjét! :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: játszókör

A bejegyzés trackback címe:

https://operenciasovoda.blog.hu/api/trackback/id/tr16630722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása